Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgbestyr

Ett berg av disk

Ett berg av böcker

Vilket ska jag välja




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-04 08:06



Bookmark and Share


  Feminaz
En diskpaus mellan kapitlen?

2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman