Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortskämda ungar som nu börjar närma sig pensionsåldern


Kära Syster

Kära Syster !

Du har alltid ställt dig själv i skuggan

Träd nu äntligen fram i ljuset

där du kan urskilja konturerna

av människors egoism

och måttlösa begär efter egen vinning;

och som inte har förmågan att se

att du också har ett liv;

och att allt du gjort för dem

inte betyder något

Ordet empati betyder ingenting för dem

Det har de själva inte insett,

men äntligen får det nu vara slut

med att sätta dig själv i skuggan

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-02 11:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Må ljuset omfamna henne!
2017-03-02

    Sefarge VIP
Endast sjukdom
och utslocknande
Kan väl stoppa
deras cancerogena
Penningbegär?
Bra skriftat om
Människors
Girighet!

2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP