Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


Smärta

 

Värk, prata eller inte prata.
När smärtan anfaller som mest, göm dig.
Vägra impulsen om att gnälla.
Rör på dig, bra endorfiner.
Konstatera livet i positivitet.
Leende ansikte, utmärkt bra.
Hur mår du - standardfråga - ingen intresserad.
Sjuk eller inte - bry dig.
Du och din kropp vet bäst.
Smärta kan bli - kunskapsväg.
Njut av livet.




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 492 gånger
Publicerad 2017-03-02 12:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina goda råd är inte dyra...tack för dem och även för den vackra bilden...
2017-03-06

    ej medlem längre
Att röra sig det man kan är viktigt för att fungera bättre. Och att ha något att sysselsätta sig med som fångar intresset gör det lättare...

Fin vinterbild!
2017-03-06

  Bo Himmelsbåge
Hoppfull, mycket vacker bild av ett strålande ljussken vid horisonten...
för den som söks av mycket smärta...!
2017-03-06

  Bo Himmelsbåge
Just så...!
Att leva med sin ständiga smärta och ha den som läromästare...
att ödmjukt ta emot de gyllene ögonblick... då den tiger still...
och att DÅ Leva till 110%...!

Tack!
2017-03-06

  Bibbi VIP
Så slående sant.
2017-03-02

  Maria Sundelin VIP
Bra
Håller med om att frågan om hur det är ställs allt för lättvindigt
Kramar
2017-03-02

  Salvation Pepper
Att leva med smärtor.
Obegripligt för den som inte levt i den världen. En ynnest att vara stark nog att våga älska smärtan, få den att resonera, kanske förändras.
2017-03-02

  ULJO
Den enda som känner smärta själv det är just DU själv
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren