Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synd att du som dömde och blockerade mig inte får läsa denna text!


Döm icke andra!

 

 

Vi är alldeles för snabba 

med att dömma andra människor.

 

Speciellt när så kallade kristna 

gör det.

 

Med tanke på att Jesus Kristus

vår frälsare inte gör det!

 

Det finns kristna här på poeter

som blockerar för att någon

är med i en kristen sammanslutning 

de blivit illa behandlade av.

 

Men då gäller det enskilda utövare 

och inte en hel kristen

sammanslutning. 

 




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-02 14:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt det här med blockeringar...men man får gå vidare och kanske inte bry sig så mycket...
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP