Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är som Nu

 

Du ber mig beskriva sommaren 

fast vinterns grepp ännu 

inte är tillräckligt svagt

Medan tall och gran

släpper sagoglitter

under solen 

Du bad mig

och jag svarade 

tyst 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-02 22:25



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Blygsamma plusgrader...soltö
Dagsmejan är kommen!
2017-03-03

    ej medlem längre
idag var det mest vårlikt ute. om en månad är vi garanterat färdiga med snön och halkan.
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP