Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt ..


Längtans Lön


Det är råg i din rygg --
å jag känner mig trygg!
Kopplar av till tonen ~
från Love-konsumtionen !

Så härligt att du finns --
- å jag får va´ ditt kvinns.
Varje gång jag ser dig, -
bubblar det inom mig !!

Minnet av vårt Möte
spelar i mitt Sköte.
Undrar om du, med, vill
göra det en gång till ?

Du 7 år äldre är !
Jag är blossande kär !
Kände det var av vikt --
skriva en kärleksdikt!

Tycker att jag dig hör
i Etern, -- som aktör.
Du har så ursnygg röst !
Ditt Sex-appeal ger tröst ..

Känner, att du mig är -
- på nått konstigt sätt - när.
Om jag kunde trolla!
Vill att det ska hålla !

Ofta blir kärlek fel.
Men våran, den är hel.
Den Lyckorus har tänt,
som Sinnena har känt ..

Som i en vacker dröm,
kommer du, stark å öm -
in under mitt linne --
å väcker mitt Minne !....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-02 22:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Å så härligt livsbejakande. Fint skrivet på rim med. Bra Marianne!
2017-03-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att äntligen få sin lön...fin kärleksdikt...
2017-03-06

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt dom gillas!
2017-03-05

  överlevaren VIP
Texten sprakar kärleksglöd!
2017-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt, skriven i rus och bus. Bara att gratulera!
2017-03-03

  Karina"Kia"
Vilken rytm och vilken härlig kärlek i denna dikt..den belönas!

Kärleken är ett som ett nyfunnet rus ..om och om igen!
2017-03-03

    ej medlem längre
Fin kärleksdikt! Hoppas att du får lön för mödan!
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf