Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag drömmer

jag drömmer om snö fria vägar

vacker fågelsång

mina vänner

och en promenad

på dom välkända stigarna

med fikakorgen med oss

sitta på den vackra platsen

med utsikt över

sjön och blånande berg

jag hoppas att den drömmen

inte är långt borta

att min operation går bra

så jag slipper stanna

vila

när värken i mina bråck

tar överhanden

jag längtar tills det är över

gruvar mig

inför mötet med läkarna

nu på torsdag

jag hoppas att min vikt nedgång

ska räcka

har levt på pulver i åtta veckor

en vecka till

hoppas jag orka och klara av

så nu drömmer jag om

våren

långa sköna promenader

utan värk

doft av jord och vår

sköna stunder på min altan

med att läsa en bra bok

skriva

handarbeta

eller bara vara

 

anits 3 mars 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-03 08:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker bild och väl tänkt , beskrivande text !
2017-03-08

    Birgersdotter VIP
Hoppas allt går bra.
2017-03-07

    ej medlem längre
Hoppas att du slipper värken och att du får en fin vår.
2017-03-07

  ResenärGenomLivet VIP
Vi håller tummarna för att allt ska gå bra för dig och att våren snart är här på riktigt...
2017-03-06

  Eva Helene VIP
Önskar allt gott med operationen och att dina drömmar ska bli förverkligade!
2017-03-06

  Lars Hedlin
En mycket fin text och fin känsla
2017-03-05

    Dan Myrbeck
Jag önskar dig all lycka nu och framöver!

Och Tusen Tack för att du är en så fantastisk skrivarvän! Hur många av oss (jag vet ingen) läser ifatt som du gjort med mina texter!

2017-03-03

  Niliboy
Tänk att få längta och drömma, ja jag
Har ingen krämpa som förtjänar något drömmande, säger kronikern inom mig, men man får trösta sig åt goda mediciner!
Hoppas att det blir bra för dig å du slipper dina brock!
Beder!
2017-03-03

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma."
2017-03-03

  ULJO
Håller tummarna för dig och dina drömmar slår in
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP