Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..........

Överallt jag ser dina steg
men dem leder mig aldrig till dig
Tiden går förbi mig
Synen lurar mig allt för mycket för att sanningen ska kollapsa under mina fötter
Synen kanske vilar bort mig och inte vågar jag syna den som matar mig




Fri vers (Fri form) av Shaffia
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-03 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaffia
Shaffia