Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte...


Jag vet inte
Vad jag tycker
Om att allt är så annorlunda nu

Jag vet inte
Om jag gillar
Att allt har blivit stabilt
Att marken slutat skaka
När du går förbi
För du går aldrig
Förbi längre

Så länge
Låg din doft kvar där jag än gick
Så länge
Föll din varma skugga på min väg
Så länge
Hörde jag din röst nynna i mitt huvud
Sjungandes vackra nonsenord ur en vacker mun
Som en särskilt vacker fågel

Jag vet inte
Om det är bra
Som det blivit när det blev som det är
När du är där
Och jag är här
Var och en
Kanske lyckliga på sitt håll

Jag vet inte vad jag tycker om
Hur det blev
Kanske var det alltid menat just så
Men jag vet
Att längst där inne
Finns det alltid en liten särskild plats
I mitt hjärta

För dig...




TT

(c) 2017




Fri vers av TT
Läst 511 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-03-03 11:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint och hoppfullt...
2018-04-04

  McLashlan
Så fina ord du avger i en stilla reflektion.
Ja du denna kärlek som blir till sår..
Tack för att du delar med dig.
2017-03-03

  Anoo Niskanen VIP
Känslosamt och vackert.
2017-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Även om en relation spricker så finns minnena kvar!
2017-03-03

  Maiah VIP
Väldigt fint diktat om att allt har sin tid även kärleken. Det finn en lugn acceptans i din text som jag verkligen gillar
2017-03-03

    ej medlem längre
Sorgsna frågande ord...ibland är inte slutet slutet utan bara en fortsättning fast på ett nytt sätt...
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT