Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkelt skapta

Det enkelt skapta är ofta det ekonomiskt bästa

Man kan jämföra en mandarin med en apelsin

Mandarinen är mindre än en apelsin

men man får jämförelsevis ut mer frukt

från en mandarin än en apelsin

eftersom apelsinens skal är mycket tjockare




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-03 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP