Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så II

Hungrande hjärtan

bedövande själ

känn

 

här i mitt hjärta

här i min själ

 

så berör min hud

ja stilla mig så

 

med kyssar

från dina 

 

med smek

från dina 

 

fyll mig med ord

av längtan

 

fyll mig med ljus

från din själ

 

se jag strålar till dig

ljuset du känner i hjärtat

 

i huden

i själen din

är jag

 

så se mig

så hör mitt hjärtas slag

 

vet att jag älskar så

 

där i själarnas bo 

 

i hungrande hjärtan 

mitt hjärta

får ro

 

i hjärtat

där själen bor

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-03-03 12:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så innerligt
Varmt glödande
Skrivet!
Tack!
:)

2017-04-25

  Ronny Berk
så bra, och fint foto till, uppskattas, ja
2017-03-23

    AA VIP
Vackert.
2017-03-07

  Lars Hedlin
Underbart :)
2017-03-05

    Peter Söderqvist
Du skriver så vacker en bedövande helhet. Tack!
2017-03-04

    ej medlem längre
Dina ord är som ... kyssar!
2017-03-04

  Bibbi VIP
Skriver under på Goraxy 89 Orion.
2017-03-03

  Alysse VIP
Så vackert strålar själen av ljus
fylld av glädje och kärlek
allt målar du
med dina ljuvliga ord
i skönaste poesi
2017-03-03

  Nils-Robert
Känslosam och vacker dikt om kärleken. Vackert flyt i diktens. Lätt att ta till sig. Bra hantverk
2017-03-03

  M:tin
Så vackra kärleksord!!!!!!!
2017-03-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här texten är bara så vacker, så underbar och skön (gråter) Du skriver bättre än någonsin tidigare - Så skriver bara en luttrad själ !
2017-03-03

  ULJO
Bara så bra
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP