Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mångfaldigt Ego.


Löften om Bourbon


Löften om Bourbon

i en sommarhammock

med soft vind från syd,

baddas in i min Själ av

en bohem, som skulle kunna

va´ en del av mitt Jag;

kanske också ÄR det...

... Ur min Jag-samling kan tas

ett antal obskyra individer, -

män å kvinnor i olika

åldrar, - skilda personligheter,

som alla drivs av hat till det

Onda, som vill skilja mig från

resten;- kidnappar mig och

sätter mig på pottan, - inför

Offentligheten! Men, -- jag

måste bryta mig ut, -- nå LIVET !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-03 17:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tyvärr finns det många med baktankar!
2017-03-05

  överlevaren VIP
Man får se upp för onda avsikter ....du kämpar dig framåt!
2017-03-04

  louisegirl
Finns så många onda människor som bara vill skada andra, usch! Stå strong Marianne <3
2017-03-03

    ej medlem längre
Tråkigt att det ska finnas människor som vill andra ont! Ingen kan väl må bra av det!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf