Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

datordj-n

Jag vandrar runt barndomens torg
skriver om, om det där minnet
på nytt sätt, plötsligt i flimret
en helt blå skärm, vilken sorg

börjar ur munnen fort rinna, jo jag flämta
allehanda otidigheter och okväden
över den tystade maskinen när den
utan förvarning alla fönstren glänta

så slutar en lek med väderstreck
erinring och annan minnesbråte
maskinen, ja den en dålig ursäkt

nu jag gärna ser åt det
håll på tiden av pennans fläkt
på papper som en riktig poet




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf D VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-03 18:48



Bookmark and Share


  objekt3
En mycket dålig ursäkt till och med
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP