Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ruSa

 

samla ditt följe, jord

solens värme höljer dig

jag har grepp om dag, kyla

se, det tänds brasor vid stockar

man har längtor satta vid pinnar och skratt i maggropar

 

vila ditt till ankomst jord

jag kan känna urdoften i hjärtat

blidvinter nära nu

 

och grodd

 

räck dagar jord, snart förmår jag inte

tränga viljan längre

 

till ditt

 

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-03 18:52



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
du är makalös! kanske kan jag aldrig förklara hur, men dina ord är som naturen i min själ. och du vet ju hur jag älskar den. Tack! <3
2017-03-06

  KYREUS of Sweden
Egenartat
inkänt och
varmt
förmedlat
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP