Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder av livet

 

 

Allt är lungt och skönt

en stund av lycka.

 

 

Men bara för en stund

för att sedan förändras.

 

Varför kan inte lyckan

stanna kvar?

 

Varför ska det alltid 

vara en kamp?

 

Idogt arbete för något bättre

borde sluta med stunder

av lycka.

 

Lycklig stunder

som borde vara resten

av livet.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-03 22:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oj...det där känner man igen...men som sången säger:"Räkna de lyckliga stunderna blott"...det andra lär man sig kanske av, men är bäst att lägga åt sidan...
2017-03-06

  kjell-åke bearfoot VIP
Borde vara för resten av livet
men det är inte givet
Då alla vill ha mer
vill de också ha det du ger
Gärna frivilligt
men också ofrivilligt

2017-03-04

  aol
Man lever av dom lyckliga stunderna blott, bra och berörande skrivet,
2017-03-04

  Rise Little One
Man uppskattar lyckan mer för dess kortvarig stund man får...
2017-03-04

  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP