Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävande samtal

 

 

 

må väl rida rädslan vida

när oknytt kommer tätt inpå

tills stiltje

nuddar dagen

 

inte utan oro

mitt svar får fäste

på anslagstavlan

 

går undan

smått förundrad

frågan ännu outsagd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 281 gånger
Publicerad 2017-03-03 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg