Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bläcksvart bäck




som en viskning
inifrån de stora skogarnas
djupa hemlighet

kan vi höra

glasblåsarbarnens
stilla klagan
gällande korrupta

krigslekar

när de river upp
alla gamla ljud
från bläcksvart bäck

men

i dimmans dans
ligger morgonen
fortfarande orörd

stilla
kav lugn
och ensam

ännu ovetandes
om den storm
som komma skall



spring




Fri vers av Pärlemor
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-03 23:28



Bookmark and Share


  objekt3
"jag vill ha rökmaskiner fitta och knark"
2017-03-04

    ej medlem längre
jag har tyvärr inte sett filmen glasblåsarens barn.
2017-03-04

  Gin83
Det här är så i min smak
Ett stråk av sagospråk ..skogar och glasblåsarbarn.
Allt så perfekt formulerat.
Väcker tankar gör den också
Berörande
Mycket bra
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor