Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du

 

                                         

       

      ***~~***

 

 

Min kärlek till dig

ser du i mina ögon

När mitt hjärta

lyser på en våg av lycka

i min varma kropp

 

 Min kärlek till dig

ser du när du

lyfter min dag

I oändliga vyer

i salighetens lugn 

 

 Min kärlek till dig

ser du när du tror på

mitt skapande

I mina brinnande

lustars eldar 

 

 Min kärlek till dig 

ser du när du

älskar mig

i min svaghet

När jag inte räcker till

 

 Min kärlek till dig

ser du i dina ord

av ömhet

I vördnadsfull kärlek

och respekt... för mig

 

                           

               *** 

 

 

 Musik: Enya-Athair Ar Neamh

 

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-03-04 00:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW - så innerligt och vackert som jag gått miste om men äntligen ser och njuter av. Du är en stor poet, Monica.
2017-09-17

    ej medlem längre
Otroligt vackert, en njutning för öga och själ..
2017-08-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Instämmer så i kören nedan, helt sagolikt fagersamt utav pur amour.
2017-03-30

  Blomma 68
Jätte fin text med starka kärleks ord

Kram

2017-03-25

  Peter G VIP
Att älska är att respektera varandra, men också så mycket mera; som du så fint beskriver i denna vackra kärleksdikt som verkligen når fram med sitt budskap!


2017-03-19

  Angel of love
Ömt och så vackert skrivet.
2017-03-12

  P-E-H
Fantastiskt vackert diktat om det finaste som finns. Mycket stark känsla i rytm och text.

Tycker mycket om...
2017-03-07

  Bo Himmelsbåge
Ömsint o varm Kärleksdikt till Din Kära...
Härligt när den utvecklas till ömsesidig
ömhet o respekt!

Skön musik därtill!


2017-03-06

    ej medlem längre
Alldeles, alldeles underbart skrivet om kärleken! <3
2017-03-06

  Chawa VIP
Kärleken - det vackraste vi har... När vi är varandras andetag i med - och motgång... Skört och starkt på samma gång är detta varmt omfamnande skaldestycke!
2017-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-03-05

  ULJO
Kärleken är livets bästa. Fint skaldat
2017-03-05

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert och innerligt.
Skön vår. TBG.
2017-03-05

  Karina"Kia"
ÖmtOm skirat skrivet om att se respektfullt snyggt!

Bra här!
2017-03-04

  aol
Underbart skaldat i en kärlek utan gräns.
2017-03-04

  Anya VIP
Vacker helhet. Jaa kärleken kan man se i mycket...tänker jag.
2017-03-04

  överlevaren VIP
Ömt och mycket bra ordat om den kraftfulla kärleken!
2017-03-04

    ej medlem längre
Makalöst fantastiskt vacker dikt!
2017-03-04

    ej medlem längre
Helt ljuvlig tack för jag fått läsa!
Bokmärker naturligtvis!
2017-03-04

    ej medlem längre
Oändligt vackert och ömt!! Tack för jag fått läsa
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP