Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till vår cirkus!

Hej och välkomna till en ny dag!
En ny dag på cirkus Sverige. Vänligen tag plats på läktarna så kan föreställningen börja!
Får vi be om största möjliga tyssssstnad! Glöm inte att en svensk tiger, du är inte en TIGER.
Ser du något stötande, så ber vi dig vänligen att blunda... annars får du ta konsekvensen. Upptäcker du differenser mellan verklighet, politik, mediabevakning så hallucinera du troligtvis eller så är du en landsförrädare.
I vår grundlag har vi sedan lång tid tillbaka beslutat att det skall vara fritt att uttrycka sina åsikter i tal och skrift så länge du inte skadar någon annan, vilket du gör om du uttrycker en annan åsikt än den gängse!!! Kom ihåg att: en svensk Tiger! Det betyder inte att du är en Tiger...!
Vi har även sedan lång tid beslutat att det i vår gemenskap råder frihet att tillbe o uttrycka sin religion... så länge den hålls privat och inte är stötande. Återigen: Du är inte en Tiger... En svensk Tiger!!!

Att många har kämpat för att kvinnor ska ha samma rätt som män är värt allt beröm!! Så klart ska kvinnor ha samma rätt... att slippa dela badtider med männen, att sparka, skrika o ta dig ut från ett rum fyllt av män som vill ha din kropp. Du kvinna bad om samma rätt som män, du har rätt att bevisa att din råa styrka är lika stark som deras, du har rätt att bevisa att auktoriteten i din röst är större än dessa våldtäcktsmäns drifter, du har rätt att bevisa att du kan göra under och med lama ben sparka dem i den svällande pungen! Om inte så ger vi dessa oskuldsfulla stackare polisbeskydd, mot oppositionella yttringar!
Kvinnofrid... det är en förlegad historia! Har funnits sedan 1200-talet... nu är dags att städa undan sådant trams! Nej upp till kamp för pampigare, rikare och mer övergödda magar... i VIP-logen

I vår fina circus finns inga fattiga, sjuka eller förtryckta!!
Allt sådant är ren och skär lögn och dåraktigt förtal!
Låt oss nu dansa och fylla våra bägare med glödande vin! Drick dig berusad min vän på de svagas bekostnad , vi proletärer har förtjänat vårt slott!
Så tag plats och njut av föreställningen!




Prosa av Qvinn n'Lion
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 10:52



Bookmark and Share


    carinamnm
Right on spot! Har jag sagt att du är strålande, min vän!? Hembygden saknar dig!!!
2017-03-04

    ej medlem längre
MÅLLÖS AV DET MEST STRÅLANDE BRANDTAL JAG NÅGONSIN LÄST FRÅN DIN GLÖDANDE PENNA!!!!
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion