Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANDSKRIFT

 

På en bänk

vid en sjö

 

satt en kvinna

 

böjde sig fram

skrev ord i sand

 

Jag  är rädd

 

på en bänk

vid havet

 

satt en man

 

böjde sig fram

läste ord i sand

 

skrev tröstens ord

 

Var inte rädd!

Jag är med dig alla dagar

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-03-09 16:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fint, vilka bilder, och hur berättelsen, som du får ihop på få rader, berör!
2017-03-13

  Lars Hedlin
Stort och fint skrivit .)
2017-03-12

  M.Eta
Underbar trygghet!
2017-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med en sådan trygghet...
2017-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som går rakt in i själ och hjärta!
2017-03-09

  ULJO
Känner storheten i denna magnifika text
2017-03-09

    ej medlem längre
En vackert andlig text.
2017-03-09

  Solstrale VIP
Rart...
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP