Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fablernas värld

I sagornas värld är det den vackra unga flickan som får prinsen

I den svenska sagans värld är det också den unge vackre gossen

som får prinsessan

Jämställdheten är genomförd på alla fronter

i sann"lojalistisk" anda




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-04 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP