Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU OCH FÖR ALLTID

NU OCH FÖR ALLTID

Solen finns i ditt varma leende
Och i musiken i ditt skratt
Känner din ömet så nära
Din värme och spirituell charm

Att dela ditt varma och ömma hjärta
Ditt sprittande och härliga skratt
Du är så modig och har stor vishet
Detta kunde gå hur långt som helst

När jag tänker på när du inte
längre är där
Den stund är som en frusen tundra
För i ditt liv vill jag vara

Nu och för Alltid Solen finns i ditt varma leende
Och i musiken i ditt skratt
Känner din ömet så nära
Din värme och spirituell charm

Att dela ditt varma och ömma hjärta
Ditt sprittande och härliga skratt
Du är så modig och har stor vishet
Detta kunde gå hur långt som helst

SOLO

Att dela ditt varma och ömma hjärta
Ditt sprittande och härliga skratt
Du är så modig och har stor vishet
Detta kunde gå hur långt som

Nu och för alltid
Nu och för alltid

4-3-2017

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-04 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj