Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BetänK

 

 

den faller sig lätt, kylan

som ett virkgarn i dina händer.

 

jag hade skratt när jag kom

och du valde nedan, som näravän bruten

 

jag sväljer inte så lätt

vandra dina stigar

 

jag är inte din

bara en krona i pantbanken men,

 

solid.

 

och som höljen brister sitt 

när vägen kommer till vår

 

har jag en längtan som lever utöver ditt kors

 

jag tänker inte bära om du inte ber mig så

 

vi har våra egna val

 

och vår egna väg att gå




Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-04 23:32



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP