Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strokeskadad


snuDdad

 

 

 

jag har ingen vilja att fånga

bara traska med bena så länge de förmår

vi kan ta landsvägar och skogstigar

jag hoppas ljuset är med mig och lagsomt, vilsamma moln i solsken

en och annan sommaräng för jag älskar kornvallmon och maskrosorna än fast

jag vet att de är gissel, som jag

 

jag har lagd stenar vid stannställen

så jag känner igen och intet missar

 

jag sätter mig där vid och låter solsilandet sköta andningen

 

 

för det är bara så mycket som jag orkar som

att hämta barnet eller laga middag

 

däremellan vandrar drömmarna i lätt sovande

 

som en ask över srömmande vatten

 

 

 

bara så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-05 00:04



Bookmark and Share


  ULJO
Applåd för denna
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP