Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag varit död 2008-01-13 i tre minuter och såg det vita och lite till ... så kan jag inte göra annat än att tro..... och nu sitter jag här med dessa kära djupa blodproppar igen....


Kanske Sista tröste-brevet

 

Gud är vännen
som kramar själen
Som vill alla väl
utan onda skäl

Så vad som än händer
är det Gud som bestämmer
Men du kan känna dig säker
om du inte är en jäkel

Om du dör
är det som sig bör
Du kommer till landet bättre
där du sover gott oändliga nätter




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-05 00:37



Bookmark and Share


    Orkiden

Kjell-åke finns tröst finns medkänsla hos många vi måste bara börja träda fram mera...
Förstår inte vad som är hindret?
Då ren vänlighet är det finaste och ärligaste man kan ge och sända vidare till nästa...
Jag vet att livet i sig är ej enkelt, det är en evigt pusslande för att få ett jämt mönster...
Men just du är vikten av att det ska läggas rätt...
Sen om det är gud eller min egen tro på med mänsklighet vilket är störst eller rätt...
Det är upp till var och en...ingen har makt eller rätten att döma vilken väg är rätt...
Det viktigaste att den är rätt för dig...
Kjell-åke du är en viktig länk att förmedla det rätta...att påvisa de orättvisorna som finns i här och nu i vårt samhälle i det naggande välfärden....
Du har en viktig roll...DU! är en viktig person hjärtat på rätt ställe...
Forsätt så...ok!
2017-03-05

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-03-05

    ej medlem längre
I evigheten hos Gud blir allt lidande glömt! Inga sorger och inget ont som plågar!
Hoppfullt och fint!
2017-03-05

  M M Mannheim VIP
Mycket bra skaldat. Ja det kommer stunder här i livet då man förstår Guds mening med vår tillvaro här.
Jag har alltid trott och blev påmind om Guds närvaro när jag såg Honom i Uspenski katedralen i Helsingfors!
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP