Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor har varit sig lika i alla tider

Människor har varit sig lika i alla tider

Det är ingen man kan påverka

Men man kan försöka förstå

eller sätta sig in i deras bevekelsegrunder

för att kunna parera deras olika attityder

eller orsaker till varför de angriper andra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-03-05 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP