Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man utgår ifrån ett kåtperspektiv

Jag får en kopp kaffe av grannen. Den tar inte slut, på mitt lidande, även om den underlättar.
Mitt sexuella lidande, mitt sexuella behov. Som skallrar mot mig, det är väldigt påtagligt.
Om jag inte fått koppen kaffe, hade jag nog fått masturbera ändå.
För att få någonting gjort, tanken låser sig vid det sexuella.
Tänker jag bara på mig själv?
Kanske inte?
Jag har en pojkvän som bor flera mil ifrån mig.
Varför skulle jag bli kåt just nu?

Kåt när jag har en granne. Som jag inte tänker ligga med.
Kåt är helt okej, bara jag inte får spasmer.
Vill bara ha orgasmer.




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 12:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha det är inte lätt här i livet alla gånger!;)
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim