Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla hundar och det där att lära sitta

 

 

trångt

ja rent av unket

i ensamhetens korridor

vandrar av och an

betraktar

människor jag möter

utifrån så full av undran

saknar ord att knyta

språket fängslar mig

ännu mera tittar

 

just

luftpust når mig

minns

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-05 13:06



Bookmark and Share


    samole
funderar:

tittandet som drift i stället för handikapp

det sorgliga är att tittarna står så glest, jag träffar sällan nån

det finns ett omättat behov av tittare i världen

värden är svår att leva med, den tittar inte tillbaka den rusar mot något
2017-03-09

  i af apa
wunderbar!
2017-03-05

  alicja lappalainen VIP
språkets funktion ...
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg