Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG BÖRJAR

 

om jag sätter ena foten

före den andra alltid

kommer jag snubbla

på sockan som dras ut

 

för när tårna på höger

når vänster strumpläst

kommer det få mig att

falla så hårt som aldrig...

 

därför går jag baklänges

då ser jag framåt lättare

då skuggan inte skymmer

alla de steg jag tillryggalägger

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-05 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP