Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖRJAR JAG OM

 

i en smal gång på vinden

har jag ett eget vindskontor

där kan jag tyvärr inget förvara

gången är för smal, inget får plats

 

där kan jag bara förvarar mig själv

för jag kommer precis förbi hindren

tränger min smidiga kropp genom

tar mig förbi det som står i vägen

 

jag kan inte låsa in mig från insidan

men endast jag är smidig nog att ta mig in

ingen kan sätta sig på mig eller gömma mig

bara jag kan börja om härifrån ingen annan

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-05 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP