Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansarens utkast

Att förankra tyngden
i tomheten

runt hjärtats kranskommuner
skapar nya universum

ett obevakat ögonblick
och du sätter dig ner

av nödvändighet

långt hemifrån, om det nu
är en plats

ett rubbat jämviktsläge
och fantasin läppjar på
utkast, skisser, pussel

av mekaniska vågor
som svävar runt.




Fri vers av Ulf D VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-05 16:57



Bookmark and Share


  i af apa
ord som dröjer
sig kvar i mekaniska vågor
är vi alla hemma/ hemlösa ?
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP