Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett helt samtal på inandningen

ett helt samtal på inandningen

mitt emellan måstena

 

och ändå vet vi att det essentiella finns precis framför oss

när vi bara tillåter oss att se

 

när varje ingivelse är förankrad

i pur närvaro

 

© Birgitta Wäppling, 5 mars 2017.

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-05 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP