Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU KUNDE BLI HÄR

 

när helgen når sitt slut

söndagskvällens sista

når måndagens första

ensammaste fem dagar

 

det skulle inte betyda

att tiden inget rymmer

som är mellan mötena

men när hjärtat vill le

 

se dig i dina vardagar

hellre för de är hela fem

helgens är endast två

det är då, ja det är då

 

när du ska gå som hjärtat

det varma slutar slå en smula

just innan du ska lämna mig

jag släppa dig till de fem dagarna 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-05 18:47



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin text som andas kärlek och vemod.
2017-03-06

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här fina texten. Tack.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP