Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öronproppar

Bär min kropp som skyddsväst,
låt de stirra,
släpa mig genom hela staden,
låt de ropa.

Rädslan är sliten,
verklig,
dock tröttsam.

Märker hur du räknar stegen i trapphuset,
så nu sover vi med öronproppar,
under natten tar jag av mina,
för att höra dig andas.




Fri vers av Avtuggad
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-05 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här har jag helt & hållet missat. bra text.
2017-03-09

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar denna!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad