Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKRUVAT

 

växlingen mellan

värme kyla

får proteinerna

att tvista




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-06 01:36



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vilken intressant tanke ...
2017-03-06

  ULJO
Ja och kalorierna också vill jag lova
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP