Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan

Och då sade Livets vackraste ängel
till Arbetets mest nitiska djävul
Kom lägg dig här hos mig
så skall jag sjunga dig kärlekens sånger
så att du kan somna med ett leende på läpparna




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-03-06 01:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Den där djävulen känner jag så väl igen... Skönt att de får till en relation, dessa två som är så svåra att få ihop.
2017-03-12

  Nils-Robert
Vilken härlig dikt om något som borde ske varje dag
2017-03-08

  Magdalena Eriksson VIP
samtal eller kyss.
arbete eller ...på berget
kärlekens sånger är är altid modernt.
2017-03-06

  Blomma-Stjärna VIP
Så fint så!
Poesi som nödvändighet ;-)
2017-03-06

  Eva Helene VIP
Mjukt och varmt, en skön vila!
2017-03-06

  Marita Ohlquist VIP
En sådan ängel kan förändra livet!
2017-03-06

  Mia Popiana
Så ömt och kärleksfullt!
2017-03-06

  Nimbus VIP
Åh så bra!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP