Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lycka

En regnig dag
ringde jag
till dig
och du var hemma.
Jag blev så glad
få höra din stämma.
Du är blott en liten en
med blond kalufs
och korta ben.
Min lycka:
Du kallar mig
Farmor!




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-05-20 17:36



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Jag kände ett litet hugg i hjärtat av dessa rader...ett hugg i positiv bemärkelse...kändes så varmt och fint...
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson