Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsvision

Inom kort lyfter den

att hängas på en solstråle

 

Möter syn och hörsel

behagligt sonor

framtidens vindspel




Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-06 09:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt om livslust och livsglädje!
2017-03-06

  Nanna X
Vacker vindkraft i denna bild!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen