Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


Frihetskänsla

 

 

Alla förstår lyckan när ett djur får sin frihet

Hur många förstår att ta tillvara på det själv

 

Skaka av sig obehag och en massa krav

Bara vara fri i frihetens frihetsstund

 

Levande glatt skalla in själens sång

Rytmisk röra sig in i jordens dragning

 

Fri och åter fri

Lycka och åter lycka

 

Frihetens lov är frihetens mantra för alla

 

Låter mig infångas av verkligheten

Men hit ska jag banne mig igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 565 gånger
Publicerad 2017-03-06 11:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sådana ögonblick av frihet är ovärderliga...
2017-03-07

  Salvation Pepper
Civilisationens klibb löses upp av naturen. Så man måste återkomma. Som att tvätta sig.
2017-03-07

  Bo Himmelsbåge
Skön frihetskänsla i denna text...
särskilt den i naturen, som bilden berättar om...
Bör praktiseras av alla...!
2017-03-07

  ULJO
Härligt poetat
2017-03-06

  Maria Sundelin VIP
Härlig och uppmuntrande ord
Kramar
2017-03-06

    ej medlem längre
Bilden talar för sig själv om känsla av frihet!
Fin text om frihetens lov!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren