Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla frågor

Alla frågor har så många ingångar

att penetrera

Alla frågor har så många utgångar

att ta ställning till

Och alla frågor rör sig

i rundgång




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-06 11:34



Bookmark and Share


  Feminaz
Någon påstod att vi ställer oss samma frågor genom livet men att vi fördjupar vidden kring frågorna...
2017-03-07

    Sefarge VIP
Ja alla dessa frågor
Som barn är experter
På att ställa.
Och en och annan
klok Örn att fundera
kring,på ålderns höst!
:)

2017-03-06

  Selene999times
Tänkvärd och djup, fin!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP