Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek längre in, bakom alla andra.


För varje krossad drömbild


Mellan dessa tio olika händer
på olika våningar
i olika städer
olika ögonblickar
bland olika leenden
och olika pulser
där var han hela tiden
i bakgrunden
smärtan jag inte tillät
täckte över den med
ännu en ny kyss
från en annan man
i en annan tid
men tiden med kyssen
som mörksläckte allt
den lever kvar
och hur mycket stret
jag än trycker
för att hålla sanningen
på avstånd
är tårarna närmare än andetag
så fort jag kommer på
att du är svetsad längst in
där ingen ska komma åt
inte ens jag
men nu kommer jag åt dig
och jag

ökar smärtfrekvensen
för varje krossad drömbild
av hur vacker du var




Fri vers av Selene999times
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-19 17:12



Bookmark and Share


  McLashlan
Krossad måhända men intet förgjord. "kyssen som mörksläckte allt" ger en ödesmättad tyngd till poemet. Bra om saknad långt där inne bland samlingen.
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times