Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den eviga variationen - på bara en enda sak


Det finns dom som har svarta oliver i sin Lasagne

Det finns dom som har svarta oliver
i sin smakrika lasagne

Det finns dom som har kidneybönor
i fylliga medelhavslasagne

Det finns dom som har saftig cuzzini
i krispiga kryddiga lasagna

Det finns dom som har smaskig bladspenat
i sin sköna gröna lasagne

Men ändå äter alla
bara samma gamla vanliga
Gråa tråkiga
lasagne

gång på gång

Som om det bara
funnits
en enda lasagne

som faktiskt går att äta

Gång på gång
och
gång på gång




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-06 13:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Varierande
bravera kan
inspirera flera
2017-03-06

  Den skrivande tysta
Hm... Tänkvärt.
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman