Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Blickarnas kraft
Bär kärlekens budskap fram
Mot din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-06 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att stå bredvid och betrakta andras lycka är inte alltid roligt.
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén