Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noT

 

Det växer inuti som

ett vattenmagasin som töms rusar ådrorna

 

ur fingertopparna växer kraften

jag är en dimridå

en ansamling steg ur jord

jo, nu

 

jag tar andetag om igen, jag har sång mot

 

jag kan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-06 21:02



Bookmark and Share


  ULJO
Klurigt som alltid
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP