Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidens gång och minnen


en kyss som aldrig var

var du där...
föreställde jag mig dig...
är minnena mina...

du kysste mitt skratt

som om vi 
i ögonblicket inte fanns

som om vi 
aldrig någonsin var där

som om vi
bara var skuggor i nuet

konstruerade av mig

ögonblick som var
är inte de
är de evigt förgångna

kan någon ta din plats
i det ögonblicket
och istället för dig

kyssa mitt skratt

vilken kyss minns jag då
någon annans
istället för din

eller fortsätter jag 
att minnas
en kyss som aldrig var

 © Peter Söderqvist




Fri vers (Fri form) av Peter Söderqvist
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-06 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
våra minnen om de är vackra är grunden till allt!
2017-03-24

    carinamnm
Så vackert om minnen som lever kvar!
2017-03-09

    ej medlem längre
Håller med föregående talare.Bra Peter!
2017-03-07

  Salvation Pepper
Håller med Alysse.
Vackert.
2017-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om en kyss som kanske aldrig var!
2017-03-07

  Alysse VIP

"du kysste mitt skratt"


Kan en kyss bli vackrare?
Fint skrivet fyllt av vemod!

2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Söderqvist