Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormorsliv

minns exakt
vad hon
hade

sig

hon snörde fast sig

© Maria Marängsviss, 17 mars 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-23 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin form + flertydiga fraser = finurlig
2017-03-23

    ej medlem längre
en pärla denna kortkorta text!
2017-03-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Tvetydigheten som öppnar tolkningsmöjligheterna

hur ett liv kan vara
något så påtagligt som ett klänningsliv
eller något så oerhört stort
som en anmoders liv

Fint beskrivet. En dikt som väcker tankar.


2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP