Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfaktor


Vi möttes
i en sekvens
tiden var en faktor
och en förutsättning

Rörelse, tog vid
accelerationen
lämnade sin ansats

Känslan av stillhet
kräver avsaknad
av referenser

Tiden
upptar mitt inre
är ändlig, försakansbar, oinställd
förändras, på botten av en brunn




Fri vers av Bralin
Läst 197 gånger
Publicerad 2017-03-07 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin