Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sammanfattar mina år av poesi.


Tvåtusen dikter senare:


Tvåtusen dikter senare
(och livet spelar fortfarande på stråkar jag missar)

Tvåtusen dikter senare
(och jag vänder fortfarande in och ut på vem jag är)


Tvåtusen dikter senare
(och jag älskar och smärtar likadant)

men det skär inte lika djupt eller länge längre

Tvåtusen dikter senare
och jag skriver ändå på dikt

tvåtusen ett










och andas klarare än igår




Fri vers av Selene999times
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selene999times
Selene999times