Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag glädje igen, ett pirr i magen. Men jag hade velat haft ett lyckligare slut


Nu är jag i takt

vi hackar och sågar
sliter köttstycken ur
det vi en gång älskat

öga för öga
lårben mot ett mosat hjärta
utslagna tänder mot krossade fingrar

vi slåss med ord
messenger
bådas fingerfärdigheter
ordformuleringsmästarinnor
slakt

vi hackar sönder
det som var ett vi
hatkärlek

vi bloggar i takt
otakt
slår du mig
slår jag tillbaks

treåringar

jag är lyckligare nu




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-07 17:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och hoppfullt
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så skön när hoppet om bättre tider finns kvar...
2017-03-09

    ej medlem längre
ja. en hoppfull text. bra!
2017-03-07

    ej medlem längre
Det bor hopp och stilla glädje i dina fina ord.
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP