Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snirkliga sakers vaser

 

Säga vad man vill om att inte längre vilja 

Skiljas ifrån dig

Men som det stod skrivet i sanden

Där vinden aldrig blåser

Så kan en inte förutan anledning

Ens om för allt i hela världens världar

Vilja så som att vara där




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-07 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt
2017-03-07

  Öknens Ros VIP
fint om känslor.
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson